Λ. Βατικιώτης: Η κυβέρνηση δεν πρέπει να φοβάται τη ρήξη | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Την αισιοδοξία του για την αποτελεσματική λειτουργία της Επιτροπής Ελέγχου του Δημόσιου Χρέους, εξέφρασε μιλώντας στον Κρήτη 101.5 fm, ο οικονομολόγος – δημοσιογράφος και μέλος της επιτροπής, Λεωνίδας Βατικιώτης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, ο κ. Βατικιώτης τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει πρόσφατη λαϊκή εντολή για ρήξη με όσους επιχειρούν την πλήρη κατάρρευση και παράδοση της χώρας.

"Sponsored links"Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις