Λ. Βατικιώτης: Η κυβέρνηση Τσίπρα κινδυνεύει να χάσει το στοίχημα αλλαγής πολιτικής | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Η κυβέρνηση Τσίπρα κινδυνεύει να χάσει το στοίχημα αλλαγής πολιτικής και, μαζί με αυτό, και την εμπιστοσύνη των πολιτών, τόνισε στον Κρήτη 101.5 FM και στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια», ο οικονομολόγος και δημοσιογράφος Λεωνίδας Βατικιώτης.

Το πρόγραμμα των «μεταρρυθμίσεων» που κατέθεσε ο Γ. Βαρουφάκης, εκ μέρους της κυβέρνησης, αναδεικνύει την αλήθεια για τη συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών στο Eurogroup: πρόκειται για εγκλωβισμό του Σύριζα στα όρια μιας σοσιαλ-φιλελεύθερης πολιτικής, τόνισε ο κ. Βατικιώτης, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: Εάν η συμφωνία φτάσει τελικά στη Βουλή, είναι πολύ πιθανό να την υπερψηφίσουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

subscribe στο youtube κανάλι του kritifm1015 |

"Sponsored links"
Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις