Λ. Βατικιώτης: Ο Β. Σόιμπλε είναι ένας τεράστιος ψεύτης | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Στην τερατώδη συντονισμένη προσπάθεια των εταίρων αλλά και των εγχώριων συμμάχων τους, προκειμένου να υπάρξει πλήρης πολιτική αναδίπλωση και άτακτη υποχώρηση της νέας κυβέρνησης στα μνημονιακά αδιέξοδα, αναφέρθηκε μιλώντας στον Κρήτη 101.5 FM και στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, ο οικονομολόγος και δημοσιογράφος Λεωνίδας Βατικιώτης.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια τρομο -υστερία, προκειμένου να καμφθούν και οι τελευταίες αντιστάσεις της ελληνικής κυβέρνησης. Η Ελλάδα πιέζεται να δεχθεί μείωση των συντάξεων, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βατικιώτης.

subscribe στο youtube κανάλι του kritifm1015 |

"Sponsored links"
Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις