Λ. Βατικιώτης στον KPHTH FM 1015: “Ο Στουρνάρας κινδυνεύει να γίνει το δεξί χέρι της Μέρκελ” | Ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Μια μειοψηφία θησαυρίζει και η πλειοψηφία πεινάει. Αυτό γινόταν στην Ελλάδα προπολεμικά αλλά και στην δεκαετία του ’50, υπενθύμισε μιλώντας στον Κρήτη fm 101.5 και στην εκπομπή «Καφές και σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, ο Λεωνίδας Βατικιώτης.

Σχολιάζοντας τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και το κλίμα τρόμου που επιχειρείται να επιβληθεί στην κοινωνία από την συγκυβέρνηση και τους μνημονιακούς της εταίρους, ο κ. Βατικιώτης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση απευθύνεται σε μια άμορφη μάζα ανεξάρτητων βουλευτών, οι οποίοι ωστόσο αντιλαμβάνονται το κόστος των αποφάσεών τους.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις Στουρνάρα για κίνδυνο χρεοκοπίας της χώρας από την άτακτη φυγή κεφαλαίων, ο κ. Βατικιώτης υπενθύμισε το… «πλούσιο» βιογραφικό του πρώην υπουργού και τραπεζίτη, από τις ημέρες των κυβερνήσεων Σημίτη.

"Sponsored links"

«Ο Στουρνάρας κινδυνεύει να γίνει το δεξί χέρι της Μέρκελ», ανέφερε χαρακτηριστικά

kritifm1015.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις