Λ. Βατικιώτης: Τι θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση σε τέσσερις μήνες; Τα πάνω κάτω! | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Τι θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση από τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Γερμανία και οι υπόλοιποι 18 υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης απείλησαν με στέγνωμα των τραπεζών από ρευστό και bank run, αναρωτιέται σε άρθρο του στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Unfollow ο οικονομολόγος και δημοσιογράφος Λεωνίδας Βατικιώτης, για να απαντήσει: «Η απάντηση λοιπόν στο ερώτημα τι μπορεί να κάνει η κυβέρνηση έστω και τώρα είναι εξαιρετικά αισιόδοξη: Τα πάντα!

Το τετράμηνο που απομένει, μέχρι το τέλος Ιουνίου, η κυβέρνηση προλαβαίνει να οργανώσει την αντεπίθεσή της, να κάνει δηλαδή ό,τι δεν έκανε τα προηγούμενα χρόνια, ώστε η έναρξη των διαπραγματεύσεων να τη βρει σε θέση ισχύος, ικανή να επιβάλλει τη θέση της για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του δημόσιου χρέους που θα ανοίξει τον δρόμο για την οριστική ανατροπή της λιτότητας».

Μιλώντας στον Κρήτη FM 101.5 και στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, ο κ. Βατικιώτης υπεραμύνθηκε της πολιτικής των ρήξεων, αφού –όπως εκτιμά- οι όποιες ελληνικές υποχωρήσεις στο πεδίο των διαπραγματεύσεων, εύκολα μπορεί να εκληφθούν ως αδυναμία.

"Sponsored links"

subscribe στο youtube κανάλι του kritifm1015 |
Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις