Λ. Μπορμπουδάκη: “Είμαστε καλά στην Κρήτη. Οι Κρήτες είμαστε πιο πειθαρχημένοι… αλλά δεν εφησυχάζουμε”!

Κανένα σχόλιο

“Είμαστε καλά στην Κρήτη… αλλά δεν εφησυχάζουμε”!

Σε αυτό το ρυθμό εξακολουθούν να κινούνται τα μηνύματα που στέλνει η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε ότι αφορά την πανδημία του κορωνοϊού.

Σύμφωνα και με την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, Λένα Μπορμπουδάκη, τα επιβεβαιωμένα περιστατικά στο νησί εξακολουθούν να είναι τέσσερα!
Ίσως και σήμερα μάλιστα, να πάρει εξιτήριο η νεαρή γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ως COVID.

"Sponsored links"

“Είμαστε σε πλήρη αναδιοργάνωση του νοσοκομείου κέντρου αναφοράς, του ΠΑΓΝΗ. Υπάρχει η καρδιολογική κλινική που είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να λειτουργήσει σε κλινική COVID με θάλαμο αρνητικής συμπίεσης” υπογραμμίζει η ίδια και τονίζει ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 200 κρεβάτια για COVID στην Κρήτη.

“Είναι άδεια για να υποδεχθούμε ανά πάσα στιγμή μια διασπορά του ιού” επισημαίνει η κ. Μπορμπουδάκη.

Σε ότι αφορά τις ΜΕΘ σε αυτή τη φάση υπάρχουν 42 σε ολη την Κρήτη. “Δημιουργήσαμε αλλά τρία κρεββάτια ΜΕΘ σε κάθε νοσοκομείο του νησιού. Πάμε για 15 επιπλέον κρεβάτια ΜΕΘ στο νησί, ούτως ώστε να υπάρχουν 40 στο ΠΑΓΝΗ και τα οποία θα μείνουν και μετά”.

Όπως υπογραμμίζει η επικεφαλής της Υγειονομικής Περιφέρειας:

“Η Κρήτη πάει καλύτερα και από πλευράς πειθαρχίας από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά επουδενί δεν εφησυχάζουμε και ζητάμε από τους κρητικούς να δείξουν το ίδιο υπεύθυνοι όπως και μέχρι τώρα”

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις