Λ.Σ.Π.: “Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται.Θα περιμένεις να έρθει η σειρά σου ή θα τους εμποδίσεις;”

Κανένα σχόλιο

Τα ειρηνοδικεία της χώρας θα ξεκινήσουν ξανά να εκδικάζουν υποθέσεις πλειστηριασμών ακινήτων πολιτών από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και μάλιστα υπό πολύ αρνητικότερους όρους για τους πολίτες. Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών καλεί σε εγρήγορση και αγώνα τους πολίτες σε όλη την Κρήτη και την Ελλάδα επισημαίνοντας ότι “μόνο η αντίσταση και η συμμετοχή μπορεί να φέρει αποτελέσματα”

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Πάρα τη δεύτερη ευκαιρία στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται. Θα τους δώσεις 2η ευκαιρία και σ’ αυτό και θα περιμένεις να έρθει η σειρά σου ή θα τους εμποδίσεις;

"Sponsored links"

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών, πρωτοπόρα στον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς για πάνω από 2 1/2 χρόνια, καλεί τον λαό να συνεχίσει να αντιστέκεται.

Ο αγώνας συνεχίζεται ξανά από Τετάρτη 7/10/2015, προκειμένου καμία ιδιοκτησία να μην περάσει στα χέρια των απατεώνων τραπεζιτών.

Το καθεστώς μνημονιοκρατίας και χρεοκρατίας, συνεχίζει ακάθεκτο και θα πρέπει με κάθε τρόπο να το σταματήσουμε.

Μόνο η αντίσταση και η συμμετοχή μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Ραντεβού ξανά στα Ειρηνοδικεία και όπου αλλού χρειαστεί , μέχρι τέλους.

Δεν φοβόμαστε, θα νικήσουμε!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις