14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

“Μάθε πριν μιλήσεις! ΟK “GUY”??”: Ο Πολάκης απάντησε στον Ευρωπαίο Επίτροπο Υγείας

Ημερομηνία:

Χθες, Δευτερα και μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Αντριουκαΐτις, Ευρωπαίος Επίτροπος Υγείας, συμμετείχε σε εκδήλωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου που διοργανώθηκε από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Απαντώντας σε ερώτηση για την εικόνα του ελληνα υφυπουργού υγείας Παύλου Πολάκη, να καπνίζει σε συνέντευξη τύπου, ο κ. Αντριουκαΐτις εξέφρασε την οργή του:

«Είναι ντροπή! Είναι ντροπή! Αυτός ο τύπος δεν καταλαβαίνει τίποτα από υγεία. Μηδέν!» είπε ο ευρωπαίος επίτροπος για να συνεχίσει:

«Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να καταγγέλλονται στην κοινή γνώμη. Αν είσαι εθισμένος, είναι ίσως δύσκολο να απεξαρτηθείς, αλλά τουλάχιστον ας προσπαθήσεις, ας πάρεις τσίχλες νικοτίνης, ας ζητήσεις ιατρική βοήθεια.

Το ζήτημα της εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας είναι πολύ σοβαρό και το Κοινοβούλιο της χώρας σας οφείλει να το συζητήσει. Δεν είναι θέμα ελεύθερης βούλησης κάποιου αν καπνίζει ή όχι”.

Ο Χανιώτης αναπληρωτής Υπουργός Υγείας φαίνεται ότι δε συμφωνεί με τις δηλώσεις του Ευρωπαίου Επίτροπου Υγείας. Του λέει ότι εδώ και τρία χρόνια ασχολείται “με πιο σοβαρά πράγματα στο χώρο της υγείας από το τσιγάρο”. Του λέει επίσης ότι το τσιγάρο θα το κόψει όταν το επιλέξει, με ελεύθερη βούληση ενώ όσο για τη φωτογραφία του με το τσιγάρο, κατηγορεί τα μέσα ενημέρωσης που την αναπαρήγαγαν, αφού, σύμφωνα με τον Υπουργό το έκαναν επειδή “κόψαμε περίπου 6-10 εκατομμύρια ευρω διαφημιςτικη δαπάνη το χρόνο που έπαιρναν ΚΑΚΩΣ απο το Υπ Υγειας”.

Μάλιστα του λέει: “Μάθε πριν μιλήσεις”

Ολόκληρη η απάντηση Πολάκη:

Προς κύριο Βιτενις Αντριουκαιτις :

-Αυτος ο”τύπος” κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρονια με πιο σοβαρά πράγματα στο χωρο της υγείας απο το τςιγαρο .Μαθε πριν μιλήσεις !!!

-Ειναι ψέμματα πως δεν φορούσε κανεις γραβάτα οταν ήρθατε στο Υπουργειο.Ο θυρωρός στην είσοδο φορούσε .Εγω δεν φοράω .Οι γραβατωμένοι που πέρασαν απο δω χρεωκοπησαν τη χώρα μας .Αυτους πολεμάμε .Μαθε πριν μιλήσεις !!

-το τσιγάρο θα το κόψω οταν το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγω (δεν αργεί η απόφαση ,αλλα θα ειναι δική μου)

-Τη φωτογραφία που κρατάς την τράβηξε κρυφά κάποιος εκπρόσωπος εταιρείας Υγειονομικου υλικού που ειχαμε καλέσει σε συναντηση διαπραγματευςης στο υπουργείο και τους αναγκάσαμε να κατεβάσουν 20% τις τιμές που πουλούσαν τα είδη τους στα νοςοκομεια της χώρας μας(Υλικα επεμβατικής καρδιολογίας )

Η φωτογραφία ειναι οταν έληξε η συναντηση και την αναπαρήγαγαν πολλα ΜΜΕ τηλεοπτικά και ιντερνετικα απο τα οποια κόψαμε περίπου 6-10 εκατομμύρια ευρω διαφημιςτικη δαπάνη το χρόνο που έπαιρναν ΚΑΚΩΣ απο το Υπ Υγειας!

"google ad"

Ρωτα ενα συνάδελφο σου απο την Ελλάδα ,εκει στην ευρωπαϊκή επιτροπή ,(φοράει και γραβάτα πάντα) πόσα τους έδινε καθε χρόνο για προβολή μηνυμάτων της αντικαπνιστικής εκστρατείας τα οποια ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!

OK “GUY”???

Yours sincerely

Pavlos Polakis deputy Minister of Health

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ