Μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών απ’ όλη την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο

Κανένα σχόλιο

Εκπρόσωποι του κινήματος κατά των πλειστηριασμών από όλη την Ελλάδα ενημερώνουν, με πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή της ΛΑΕ, Νίκο Χουντή, αύριο την Ευρωομάδα της Αριστεράς (GUE/NGL) στο Ευρωκοινοβούλιο.

Την Ευρωομάδα της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο (GUE/NGL) θα ενημερώσουν αύριο το πρωί, στις Βρυξέλλες, εκπρόσωποι του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, μετά από σχετικό αίτημα του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, Νίκου Χουντή.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του κινήματος θα συμμετάσχουν στην συνεδρίαση της Ολομέλειας της Ευρωομάδας GUE/NGL, όπου θα συζητηθεί το θέμα των πλειστηριασμών στην Ελλάδα, ενημερώνοντας τα κόμματα της Αριστεράς για τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, τις μνημονιακές πρωτοβουλίες που παίρνει η κυβέρνηση για να επιτεθεί στη λαϊκή κατοικία, καθώς επίσης, για τις νίκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το κίνημα.

"Sponsored links"

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά αύριο από τον παρακάτω ιστότοπο:

http://web.guengl.streamovations.be/index.php/event/stream/group-meeting-23-05

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις