ΜέΡΑ25: Έχει την όψη Χούντας, περπατά σαν Χούντα και μιλά σαν Χούντα, τι να είναι άραγε;

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση του Τομέα Υγείας του ΜέΡΑ 25:

Η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό το οποίο το Κράτος οφείλει να προστατεύσει.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη συστηματικά ψεύδεται και διαλύει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, αδιαφορεί πλήρως. για την ουσιαστική και αποτελεσματική προστασία της υγείας των πολιτών, με δεδομένη την επικρατούσα κατάσταση στην Χώρα, ενώ επιδίδεται σε χουντικές πρακτικές με πρόσχημα την υγεία.

"Sponsored links"

Αδικαιολόγητες στερήσεις ελευθεριών, αποφάσεις και διαταγές σε κεντρικό ή περιφερειακό διοικητικό επίπεδο χωρίς λογοδοσία, απόδοση συλλογικών ευθυνών, τιμωρίες και απειλές τιμωρίας όχι μόνο επί δικαίων αλλά και επί αδίκων. Έχει την όψη Χούντας, περπατά σαν χούντα και μιλά σαν Χούντα, τι να είναι άραγε;

Κύριε Πρωθυπουργέ, αντί να επιδίδεστε σε χουντικές πρακτικές ολισθαίνοντας σε σκοτεινές περιόδους για τη Δημοκρατία μας, πράξτε το αυτονόητο. Επιτάξτε τις ιδιωτικές κλινικές, καταγράψτε και προστατέψτε τις ευπαθείς ομάδες, κάντε rapid test και προσλάβετε άμεσα το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Κάντε μαζικά τεστ σε επίπεδο περιφέρειας και όχι άχρηστες, τυφλές, δειγματοληψίες από τον ΕΟΔΥ σαν να πρόκειται για κοινωνική προσφορά!

Μαζικά τεστ ανά 48ωρο, ώστε να καταγραφεί η κινητικότητα του ιού. Πάρτε στοχευμένα αυστηρά μέτρα στα γηροκομεία, ευπαθείς ομάδες. νοσοκομεία.

Ενεργοποιήστε και ενισχύστε την ΠΦΥ ώστε να εκτελέσει τον ρόλο της: την ΠΡΌΛΗΨΗ!! Το ταξικό σας lock down αφήνει στην τύχη του τους ανθρώπους του μόχθου ενώ προστατεύει τους έχοντες και κατέχοντες.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα «αποφασίζομεν και διατάζομεν» ο Λαός μας τα ανέτρεψε με αίμα και χωρίς να υπολογίζει την ζωή του.

Και για να τελειώνουμε επιτέλους με τη φτηνή κυβερνητική προπαγάνδα, ας μας απαντηθεί το ερώτημα αν υπάρχει έστω και ένας αυτή τη στιγμή στην κυβέρνηση εν μέσω του δευτέρου lockdown που να εργάζεται προς την αποφυγή του τρίτου.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις