ΜέΡΑ25: Για την ολιγαρχία Ντουμπάι, για τους πολίτες κατ’ οίκον εγκλεισμός

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση ΜέΡΑ25 μετά την πόφση κυβέρνησης Μητσοτάκης για επαναφορά ολικού λοκντάουν:

Δύο αντιθετικές ειδήσεις μονοπωλούν τις οθόνες κινητών, υπολογιστών και τηλεοράσεων σήμερα : ξεπεσμένοι εκπρόσωποι ενός φαραωνικού lifestyle σε φωτογραφίες Πρωτοχρονιάτικης Ρωμαϊκής Παρακμής στην κλωνοποιημένη Μύκονο του Ντουμπάι, και η ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ότι όλη η Ελλάδα θα ξανακλειδωθεί σπίτι μέχρι νεοτέρας.

Δε θα μπορούσεκάποιος να βρει καλύτερη περίληψητης προχειρότητας, έλλειψηςσχεδιασμού, και ταξικήςστόχευσηςτηςδιαχείρισης της πανδημίας από τηνκυβέρνηση Μητσοτάκη: Όπου καθώς φαίνεται είναι πιοεύκολο να καβαλήσειςένα αεροπλάνο και να εισάγειςστηχώρα κορωνοϊό από τοντζετ-σετ προορισμότης αρεσκείας σου, από το να ψωνίσειςένα ζευγάρι παπούτσια ένα τετράγωνο μακριάσου.

"Sponsored links"

Δε θα μπορούσε επίσης κάποιος να βρει καλύτερη περίληψη της ζωής επί κυβέρνησης Μητσοτάκη: Ένα ατελείωτο πάρτυ για την ολιγαρχία, μια ατέρμονη ποινή φυλάκισης για τους πολίτες.

Αν προσθέσει κάποιος και το αίσχος της επιδρομής μιας κουστωδίας κυβερνητικών στελεχών και παρατρεχάμενων πάνω στα λιγοστά εμβόλια που κατέληξε να φέρει με το σταγονόμετρο ο Υπουργός Υγείας, καθίσταται σαφές ότι η κυβέρνηση δενέχειτον παρα μικρό ηθικό δισταγμό να μετατρέψει για αρκετούς πολίτες την ποινή φυλάκισης, σε θανατική ποινή.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις