ΜέΡΑ25: Να μας ενημερώσει ο κ. Μητσοτάκης αν ισχύει ακόμα το Σύνταγμα

Κανένα σχόλιο

«Ο αυταρχικός κατήφορος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό. Να μας ενημερώσει η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας αν υφίσταται ή όχι το Σύνταγμά μας, ώστε να το γνωρίζουν οι πολίτες και οι δικαστικές αρχές και να αντιδράσουν αναλόγως» τονίζει σε σχόλιό του το ΜέΡΑ25, καταγγέλλοντας επίσης ότι διμοιρία με μηχανές της Δράσης πήγε να πέσει μάλιστα στο πανό της Νεολαίας του και του Τομέα Δικαιωμάτων του κόμματος επί της Ακαδημίας, προσπαθώντας να απωθήσει τη Βουλεύτρια, Μαρία Απατζίδη.

Στο σχόλιό του, το ΜέΡΑ25, μέσω του εκπροσώπου Τύπου, Μιχάλη Κριθαρίδη, αναφέρει:

«Συνεχίστηκε και σήμερα το όργιο βίας και καταστολής κατά ειρηνικών διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας. Οι πολίτες παρεμποδίστηκαν να φτάσουν στην πλατεία Συντάγματος από στρατιές των δυνάμεων καταστολής του κ. Χρυσοχοΐδη, ενώ πραγματοποιήθηκαν αρκετοί παράνομοι και καταχρηστικοί έλεγχοι, αλλά και βεβαίως αναίτιες προσαγωγές.

"Sponsored links"

Οι αύρες και τα χημικά για άλλη μια μέρα “πότισαν” τον δικηγορικό και όχι μόνο κόσμο που διαδήλωνε ειρηνικά ως έχει εκ του Συντάγματος το δικαίωμα, για να μην καταλυθεί το κράτος δικαίου. Διμοιρία με μηχανές της Δράσης πήγε να πέσει μάλιστα στο πανό της Νεολαίας του ΜέΡΑ25 και του Τομέα Δικαιωμάτων του κόμματος επί της Ακαδημίας, προσπαθώντας να απωθήσει τη Βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη.

Ο αυταρχικός κατήφορος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό. Να μας ενημερώσει η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας αν υφίσταται ή όχι το Σύνταγμά μας, ώστε να το γνωρίζουν οι πολίτες και οι δικαστικές αρχές και να αντιδράσουν αναλόγως.»

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις