ΜέΡΑ25: «Οι Έλληνες στρατιωτικοί έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά!»

Κανένα σχόλιο

«Την πρόθεση της να αποστείλει 65-140 Έλληνες αξιωματικούς στη Σαουδική Αραβία μαζί με τους πυραύλους Patriot προανήγγειλε η Ελληνική Κυβέρνηση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για την οποιαδήποτε ελληνική συμμετοχή στην αεροάμυνα της Σαουδικής Αραβίας. Όπως δεν υπάρχει άλλωστε και κανένας λόγος για συναλλαγές με το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, είτε όταν αυτό αφορά τα Patriot του κ. Δένδια, είτε τα βλήματα του κ. Καμμένου της προηγούμενης Κυβέρνησης» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

Συνεχίζοντας, το ΜέΡΑ25 προσθέτει:

«Η Ελλάδα και ο ελληνικός στρατός πρέπει να εγγυόνται την ειρήνη στην περιοχή ως καθαρά φιλειρηνικές δυνάμεις και δεν πρέπει να υπάρξει ουδεμία ελληνική αποστολή σε οποιαδήποτε πολεμική επιχείρηση. Το αυτό ισχύει και για την Λιβύη και για τα στενά του Ορμούζ που έχει επίσης προαναγγείλει η Κυβέρνηση την πρόθεση της για αποστολή ελληνικών δυνάμεων. Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας δεν έχουν καμία απολύτως δουλειά έξω από τα ελληνικά σύνορα πέραν των ειρηνευτικών αποστολών του ΟΗΕ. Να ανασταλλούν άμεσα όλες οι σχετικές πρωτοβουλίες της Ελληνικής Κυβέρνησης καθ’ υπόδειξη φυσικά τόσο του ιερατείου των Βρυξελλών, όσο και των μιλιταριστικών διαθέσεων του κ. Τραμπ».

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις