ΜέΡΑ25: Χυδαίος εμπαιγμός από Μητσοτάκη – Ξεδιάντροπα ξαναζεσταμένη δήθεν αναστολή των πλειστηριασμών

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση ΜέΡΑ25 σχετικά με την χθεσινή εξαγγελία του πρωθυπουργού για πάγωμα των πλειστηριασμών

Χθες ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής “ξαναζέστανε” την εξαγγελία που είχε ήδη κάνει στην ΔΕΘ για την αναστολή των πλειστηριασμών μέχρι τέλους του έτους. Βέβαια από τον Σεπτέμβρη της ΔΕΘ μέχρι και τώρα τον Νοέμβρη, η Κυβέρνηση δεν έχει φέρει καμία ρύθμιση για την αναστολή των πλειστηριασμών.

Αντιθέτως μάλιστα, έχει φέρει έναν πτωχοποιητικό νόμο που επιτείνει τους πλειστηριασμούς και την ρευστοποίηση των περιουσιών των συμπολιτών μας οι οποίοι αδυνατούν να αποπληρώσουν. Ο εμπαιγμός φυσικά από τον κ. Μητσοτάκη είναι χυδαίος, όταν “ξαναζεσταίνει” μια δήθεν εξαγγελία για ρύθμιση που ΘΑ φέρουν ώστε να υπάρξει προστασία μέχρι τέλοςΔεκεμβρίου, ενώ είμαστε στο Νοέμβριο.

"Sponsored links"

Το ίδιο φυσικά έκανε η Κυβέρνηση πρόσφατα και μετις περιβόητες “300 θέσεις γιατρών για τις ΜΕΘ” που έφερε εσπευσμένα ο κ. Κικίλιας στη Βουλή, ενώ επρόκειτο για ρύθμιση που απλώς επανέλαβε τα όσα είχαν ήδη νομοθετήσει τον Απρίλιο και άλλαζε μόνο κάποια πράγματα αναφορικά με τους φυσικοθεραπευτές. Τόσο ξεδιάντροπα, επικοινωνιακά εμπαίζουν τους πολίτες σε τόσο κρίσιμεςσυνθήκες!

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live