16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Μέσα στη σκουριά τα καθίσματα αναμονής στο νοσοκομείο Χανίων | Φωτός

Ημερομηνία:

Τα προβλήματα στο νοσοκομείο Χανίων είναι πολλά. Κάποια χρειάζονται πολλά χρήματα για να διορθωθούν, άλλα όμως χρειάζονται ελάχιστα. Ένα τέτοιο πρόβλημα που έχει μικρό κόστος η επιδιόρθωσή του ή τουλάχιστον η βελτίωση της εικόνας σχετίζεται με τις σκουριασμένες καρέκλες στα εξωτερικά ιατρεία.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα “Χανιά – Παράπονα – Καταγγελίες“, η εικόνα είναι άθλια και όπως σημειώνει και ο πολίτης που προχώρησε στην κατγγγελία “Καταλαβαίνω ότι οι προτεραιότητες στις εποχές που ζούμε είναι άλλες (προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, γιατρών, καθαριστριών) αλλά και το να έχεις κάπου να καθίσεις με αξιοπρέπεια ενώ δεν αισθάνεσαι καλά, είναι επίσης σημαντικό”.

Μάλιστα προτείνει τη δημιουργία Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Χανίων που με μικρές δωρεές θα δίνει λύση σε τέτοιου είδους προβλήματα.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και δείτε τις φωτογραφίες:

Σήμερα το πρωί επισκέφθηκα το νοσοκομείο Χανίων για εξέταση… Αναγκάστηκα να περιμένω σε εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου κοντά στα εξωτερικά ιατρεία, σε κυριολεκτικά σκουριασμένες (!!!) καρέκλες.

Για όνομα του Θεού! Αν δεν υπάρχουν χρήματα για αντικατάσταση των καθισμάτων αναμονής, δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να βάψει τα υπάρχοντα; Ούτε στην υποσαχαρια Αφρική τέτοια κατάσταση!

Καταλαβαίνω ότι οι προτεραιότητες στις εποχές που ζούμε είναι άλλες (προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, γιατρών, καθαριστριών) αλλά και το να έχεις κάπου να καθίσεις με αξιοπρέπεια ενώ δεν αισθάνεσαι καλά, είναι επίσης σημαντικό.

Αν δεν υπάρχουν χρήματα (ξεκάθαρα!!!) μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Χανίων, όπου θα γίνονται δωρεές από όποιον θέλει, με όποιο ποσό θέλει και τα οποία χρήματα συγκεντρώνονται να αξιοποιούνται για την βελτίωση της όψης του νοσοκομείου μας και στην αγορά φαρμάκων/υλικών κτλ!

Αντίστοιχος σύλλογος έχει δημιουργηθεί στην Σητεία, και το νοσοκομείο λειτουργεί με αξιοπρέπεια! Δε μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από τον Δήμο και το κράτος! Πρέπει να κάνουμε κάτι συλλογικά ως πολίτες και όχι μόνο να παραπονιομαστε!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ