17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

“Μαζί για τα Χανιά της επόμενης μέρας” το όνομα του συνδυασμού από τη συνεργασία Γρ. Αρχοντάκη – Ν. Αγγελάκη

Ημερομηνία:

Οι επικεφαλής των Αυτοδιοικητικών Συνδυασμών: «Μαζί για τα Χανιά» και «Χανιά- Επόμενη Μέρα», κ. Ναυσικά (Νάνσυ) Αγγελάκη και κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης αποφάσισαν την συμπόρευσή τους στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.

Η απόφασή τους προέκυψε μετά τη διαπίστωση σύγκλισης σε μεγάλο βαθμό τόσο των προγραμματικών τους θέσεων όσο αφορά στην ανάπτυξη του Δήμου Χανίων όσο και των λύσεων που μπορούν να προωθηθούν για την αντιμετώπιση των μικρότερων ή μεγαλύτερων προβλημάτων του.

Η πιο πάνω απόφαση έτυχε της αποδοχής των υποψήφιων Δημοτικών συμβούλων και των δύο Συνδυασμών.

Οι δύο Συνδυασμοί συνενώνονται σε κοινό ψηφοδέλτιο με την ονομασία: «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας».

Μάλιστα, για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί κοινή κοινή Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 04/04 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στα Γραφεία του Συνδυασμού (Νικολάου Πλαστήρα 4).

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ