13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μαζική η συγκέντρωση των αλληλέγγυων στην κατάληψη Rosa Nera – Συνέλευση στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας

Ημερομηνία:

Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση με αφορμή την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera στα Χανιά με συμμετοχή πολλών συμπολιτών μας.

Στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς έχει στηθεί μικροφωνική ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι συμμετείχε και ο Γραμματέας της Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Παπανδρέου.

Πριν την συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με συνθήματα ενάντια στην αστυνομία και την κυβέρνηση και υπέρ των καταλήψεων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα στις 6 θα υπάρξει ανοικτή λαϊκή συνέλευση στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας για λήψη αποφάσεων σχετικά με τις επόμενες κινήσεις.

Φωτογραφία από τη συγκέντρωση:

Υπενθυμίζουμε ότι η επιχείρηση της αστυνομίας συνέβη αργά μεσάνυχτα, στις 04.30, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρχει αρκετός κόσμος για την προάσπιση της κατάληψης.

Αρκετές διμοιρίες των ΜΑΤ τοποθετήθηκαν περιμετρικά της κατάληψης και στους γύρω δρόμους ενώ κατά την εκκένωση υπήρξε ολιγομελή ομάδα 15 ατόμων που βρισκόταν μέσα.

Η επιχείρηση κράτησε αρκετές ώρες ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στο σημείο βρισκόταν ειδικοί φρουροί από όλη την Κρήτη αλλά και από την Αθήνα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ