Μαθήματα Θεάτρου Για Αρχάριους στο Theatre 73100

Κανένα σχόλιο

Παρασκευές 18.00-21.00

H Ιώ Ασηθιανάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στη Νομική Σχολή Αθηνών και Υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, απ΄ όπου αποφοίτησε το 2010. Για τα επόμενα δύο χρόνια εργάστηκε ως ηθοποιός στην Αθήνα σε ανεξάρτητες θεατρικές παραγωγές, μέχρι το καλοκαίρι του ΄12 που βρέθηκε στα Χανιά.

Το 2013 ίδρυσε το THEATRE 73100, στο οποίο διδάσκει θέατρο με τεχνικές αυτοσχεδιασμού, σωματικής έκφρασης, ασκήσεις επικοινωνίας, ρυθμού και λόγου καθώς και εξερεύνηση ρόλων. Παράλληλα διοργανώνει θεατρικές παραστάσεις. Στα Χανιά έχει ανεβάσει τις παραστάσεις «Η σονάτα του σεληνόφωτος, Έρωτας, Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ, Κλυταιμνήστρα;, Αντιγόνη- του Μπρεχτ, οι Δούλες, Μνήμη Λήθη, και Ιουλιέτα, η παρέλαση, η Καλή οικογένεια κ.α. (παραγωγή, σκηνοθεσία ή και συμμετοχή).

"Sponsored links"

Έχει διδάξει θέατρο σε σχολεία των Χανίων και έχει υπάρξει καθηγήτρια στο δημόσο ΙΕΚ – τμήμα Υποκριτικής τέχνης Θεάτρου και Κινηματογράφου (μάθημα υποκριτικής). Έχει συμμετάσχει σε τρεις ταινίες μηκρού μήκους και στην ταινία του Παντελή Βούλγαρη ‘’Το τελευταίο σημείωμα’’.

περισσότερες πληροφορίες- 6979733357

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις