22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Μαθήματα Θεάτρου Για Αρχάριους στο Theatre 73100

Ημερομηνία:

Παρασκευές 18.00-21.00

H Ιώ Ασηθιανάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στη Νομική Σχολή Αθηνών και Υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, απ΄ όπου αποφοίτησε το 2010. Για τα επόμενα δύο χρόνια εργάστηκε ως ηθοποιός στην Αθήνα σε ανεξάρτητες θεατρικές παραγωγές, μέχρι το καλοκαίρι του ΄12 που βρέθηκε στα Χανιά.

Το 2013 ίδρυσε το THEATRE 73100, στο οποίο διδάσκει θέατρο με τεχνικές αυτοσχεδιασμού, σωματικής έκφρασης, ασκήσεις επικοινωνίας, ρυθμού και λόγου καθώς και εξερεύνηση ρόλων. Παράλληλα διοργανώνει θεατρικές παραστάσεις. Στα Χανιά έχει ανεβάσει τις παραστάσεις «Η σονάτα του σεληνόφωτος, Έρωτας, Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ, Κλυταιμνήστρα;, Αντιγόνη- του Μπρεχτ, οι Δούλες, Μνήμη Λήθη, και Ιουλιέτα, η παρέλαση, η Καλή οικογένεια κ.α. (παραγωγή, σκηνοθεσία ή και συμμετοχή).

Έχει διδάξει θέατρο σε σχολεία των Χανίων και έχει υπάρξει καθηγήτρια στο δημόσο ΙΕΚ – τμήμα Υποκριτικής τέχνης Θεάτρου και Κινηματογράφου (μάθημα υποκριτικής). Έχει συμμετάσχει σε τρεις ταινίες μηκρού μήκους και στην ταινία του Παντελή Βούλγαρη ‘’Το τελευταίο σημείωμα’’.

περισσότερες πληροφορίες- 6979733357

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...