Μακροχρόνιες συνέπεις σε μερίδα παιδιών και νέων έχει ο κορωνοϊός

Κανένα σχόλιο

Στα μέσα Μαρτίου η Άμπερ, κόρη της Amy Thompson, την κάλυσε από την καφετέρια που βρισκόταν και της είπε ότι αισθάνεται ένα πρήξιμο στο λαιμό που δε μπορούσε να ξεξορτωθεί. Μέσα σε λίγες ώρες είχε πυρετό και διαρκές βήχα. Της έγινε το τεστ και βγήκε θετική στον κορωνοϊό.

Η Amy περιέθαλψε την κόρη της όσο καλά μπορούσε, περιμένωντας να δει μία αισθητή βελτίωση της υγείας της. Έξι μήνες μετά, αυτό δεν έχει συμβεί.

“Έχουμε δει, δεν ξέρω κι εγώ πόσους διαφορετικούς γιατρούς. Έχει μπει στο νοσοκομείο πέντε φορές σε τέσσερα διαφορετικά νοσοκομεία γιατί αναζητώ διαρκώς ανθρώπους για να μας βοηθήσουν. Έχει δει καρδολόγο, έχει δει γιατρό ειδικό στις μολυσματικές ασθένειες, έχει δει ρευματολόγο. Αναγνωρίζουν ότι υπάρχει κάποιο θέμα με το πώς ανταποκρίνεται ο οργανισμός στον ιό”.

"Sponsored links"

Αλλά κανείς δεν μπόρεσε να τους βοηθήσει…

"Sponsored links"

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live