Μαμουλάκης: Ο τόπος μας τιμά τις ηρωικές μορφές του αγώνα κατά των Γερμανών

Κανένα σχόλιο

“ο Σάρχος, το επίσημα χαρακτηρισμένο «Μαρτυρικό Χωριό» και μέλος του Δικτύου «Μαρτυρικών πόλεων και χωριών Ελλάδας της περιόδου 1940 – ‘45», διατηρεί ζωντανό το μήνυμα της θυσίας των Σαρχιανών αγωνιστών που εκτελέστηκαν τον Αύγουστο του ’44” τονίζει σε δήλωση του ο βουλευτής

Με αφορμή την εκδήλωση τιμής και μνήμης των εκτελεσθέντων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής Ηρώων του Σάρχου, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο τόπος μας τιμά τις ηρωικές μορφές του αγώνα κατά των Γερμανών κατακτητών, ο Σάρχος, το επίσημα χαρακτηρισμένο «Μαρτυρικό Χωριό» και μέλος του Δικτύου «Μαρτυρικών πόλεων και χωριών Ελλάδας της περιόδου 1940 – ‘45», διατηρεί ζωντανό το μήνυμα της θυσίας των Σαρχιανών αγωνιστών που εκτελέστηκαν τον Αύγουστο του ’44.

"Sponsored links"

Όλοι εμείς οι νεότεροι, που είχαμε την ευτυχία να μην ζήσουμε το μαρτύριο του πολέμου και της κατοχής, με σεβασμό και ευγνωμοσύνη στη μνήμη τους, δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε ζωντανό το μήνυμα της θυσίας τους και να το μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές. Και από το δικό τους μεγαλείο, να αντλούμε θάρρος και δύναμη για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που μας περιμένουν».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις