Μανώλης Καλλιγέρης ο άνθρωπος της ευαισθησίας

Κανένα σχόλιο

Ο άρχοντας, ο προστάτης των ανήμπορων, ο λεβεντόψυχος Μανώλης Καλλιγέρης έφυγε και μαζί του έφυγε η απέραντη ανθρωπιά και ευαισθησία που ενσάρκωνε απέναντι στο δράμα και τις δυσκολίες που περνούσαν ορισμένοι συμπολίτες μας.

Ο ίδιος δεν έλεγε ποτέ λεπτομέρειες για την προσφορά του εφαρμόζοντας ασφαλώς το Χριστιανικό μήνυμα «Μη γνώτο η αριστερά σου τι ποιεί η δεξιά σου».

Μάθαινα όμως από άλλες πηγές και ειδικά από τους ίδιους τους ευνοούμενος για την ανθρώπινη πρακτική ευαισθησίας που εφάρμοζε…

"Sponsored links"

Έστελνε λοιπόν σε Χανιώτες των οποίων ήθελε να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια τους με αυτοκίνητο τσάντες με τη φίρμα του ΙΝΚΑ έτσι ώστε να θεωρούνται ως ψώνια και μέσα περιείχε το σιτιρέσιο από το Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας.

Είναι κι αυτό ένα μικρό αλλά σημαντικό δείγμα γραφής… του ανθρώπου Μανώλη Καλλιγέρη.

Ν.Α.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today