15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μαραντόνα: Δακρυγόνα, τραυματίες και συλλήψεις στο λαϊκό προσκύνημα

Ημερομηνία:

Δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες χρησιμοποίησε η αστυνομία για να επιβάλει την τάξη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες και συλληφθέντες, όταν φίλαθλοι επιχείρησαν να.. εισβάλλουν (!) στο προεδρικό μέγαρο για το λαϊκό προσκύνημα στην σορό του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Αμόκ στους δρόμους γύρω από το προεδρικό μέγαρο στο Μπουένος Άιρες, όπου έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Αρχικά, το λαϊκό προσκύνημα θα ολοκληρώνονταν στις τέσσερις το απόγευμα τοπική ώρα (εννέα το βράδυ ώρα Ελλάδας).

Όταν, όμως, ανακοινώθηκε ότι η ώρα αυτή δεν θα αλλάξειεξαγριωμένοι φίλαθλοι επιχείρησαν να εισβάλλουν δια της βίας στο προεδρικό μέγαρο, με αποτέλεσμα η αστυνομία να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες για να επιβάλει την τάξη και, βεβαίως, υπήρξαν τραυματισμοί και συλλήψεις.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η οικογένεια του Ντιέγκο συναίνεσε στην τρίωρη παράταση του λαϊκού προσκυνήματος. Φαντάζει δύσκολο, πάντως, να τελειώσει και στις εφτά (δώδεκα το βράδυ ώρα Ελλάδας).

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ