Μαρδάς: Βρήκα 180 εκ. ευρώ για την ανθρωπιστική κρίση

Κανένα σχόλιο

Περικοπές σε περιττές δαπάνες προκειμένου να εξοικονομηθούν κονδύλια για τις προβλέψεις του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση, δήλωσε πως έγιναν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δ. Μάρδας, μιλώντας στο Star, ενώ πρόσθεσε ότι στο μικροσκόπιο έχουν μπει 4.732 κωδικοί από όπου θα εξοικονομηθούν και άλλα χρήματα.

«Κομμένες», επίσης οι στρατιές των συμβούλων που συνόδευαν τους υπουργούς στις Βρυξέλλες, με τον κ. Μάρδα να ξεκαθαρίζει ότι πλέον θα αντιστοιχεί ένας σύμβουλος για έναν υπουργό σε ταξίδια στο εξωτερικό, πλην των Συνόδων Κορυφής, ή άλλων σημαντικών συνεδριάσεων.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ήδη με αυτές τις παρεμβάσεις έχει καταφέρει να εξοικονομήσει τα 180 εκατ. ευρώ για τα μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα βρει και άλλα χρήματα.

"Sponsored links"

«Έχω καταφέρει να εξοικονομήσω τα 180 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και ακόμα βρίσκω χρήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μάρδας.

Για την κατάθεση του νομοσχεδίου με τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, ανέφερε πως πρόκειται για ένα νομοσχέδιο «που δεν θέλουμε να έχει ατέλειες» είπε στο Mega προσθέτοντας ότι «στο πλαίσιο της τελειότητας ένα νομοσχέδιο μπορεί να περιμένει 2-3 μέρες ή κάποιες μέρες».

«Αυτό που προέχει είναι να κατατεθεί ένα τέλειο νομοσχέδιο και αυτό είναι το στοιχείο, που κατά την άποψή μου καθυστερεί όλη αυτή τη διαδικασία, γιατί μαζεύτηκαν πάρα πολλές παρατηρήσεις, ακόμη είχαμε και από το εξωτερικό κάποιες απόψεις που ήρθαν» τόνισε.

Στην ερώτηση για το εάν έχει εκληφθεί από τους δανειστές ως μονομερής ενέργεια απάντησε: «υπογράψαμε ότι δεν θα γίνουν μονομερείς ενέργειες, οι οποίες θα έχουν ένα δημοσιονομικό κόστος και αυτό είναι σαφές».

nooz.gr

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις