“Μας ξεπουλάνε και ούτε γάτα, ούτε ζημιά”: Ο Αντιδήμαρχος Χανίων Αντώνης Βαρδάκης για την παράδοση 196 ακινήτων του Δήμου Χανίων στο Υπερταμείο

Κανένα σχόλιο

Με τον δικό του τρόπο ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Χανίων κ. Αντώνης Βαρδάκης σχολιάζει την είδηση ότι 196 ακίνητα του Δήμου Χανίων, μεταξύ άλλων τα Νεώρια, το Φρούριο Φιρκά, το Πολεμικό Μουσείο, το κτίριο του Ιστορικού Αρχείο και το Εθνικό Στάδιο Χανίων περνάνε προς ιδιωτικοποίηση στο Υπερταμείο.

Έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Αντιδήμαρχος:

Μας ξεπουλάνε και ούτε γάτα ούτε ζημιά!! Ως ποτε θα κοιμόμαστε και θα αφήνουμε τους δήθεν τους <<μεγάλους>> να μας σκάβουν το λάκκο. Μια λέξη μόνο ΝΤΡΟΠΗ…… και ειδικά στους υπουργούς του τόπου μας που αντί να πατήσουν πόδι, συναινούν σε αυτό το αίσχος.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις