Μασούντ Καριμί: O Ελληνοκούρδος απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης που θα είναι υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Κανένα σχόλιο

Ο Ελληνοκουρδικής καταγωγής Μασούντ Καρίμι που έζησε για πολλά χρόνια στα Χανιά ως φοιτητής του Πολυτεχνείου Κρήτης θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρει:

“Ονομάζομαι Μασούντ Καριμί και είμαι γεννημένος στις 09/ 08/ 1991 στα #κουρδικά_εδάφη του Ιράν (Περσία) στην Πόλη Μαχαμπάντ.

"Sponsored links"

Έζησα και μεγάλωσα στην Αθήνα από τις αρχές της Δεκαετίας του 90. Συναπτά είκοσι πέντε χρόνια. #Έλληνοκουρδικής Καταγωγής, πρόσφυγας πολιτικός, που ενσωματώθηκα συνειδητά στην ελληνική πραγματικότητα που υιοθέτησα και με υιοθέτησε.

Αποφοίτησα απο την Μονοτμηματική Σχολή των Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (2010-2015) του Πολυτεχνείου Κρήτης με Μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Μηχανική Πετρελαίου (2016-2017).

Έχω εργαστεί σε διάφορες Μεταλλευτικές Εταιρείες, όπως μια από τις πέντε μεγαλύτερες παραγωγούς σιδηρονικελίου στον κόσμο, η Λ.Α.Ρ.Κ.Ο. Γ.Μ.Μ.Α.Ε., σε μία εκ των κορυφαίων παραγωγών μαγνησίας, στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ Α.Μ.Β.Ν.Ε.Ε και στην Extraco S.A. που ειδικεύεται στον τομέα εμπορίας και παραγωγής εμπορικών εκρηκτικών υλών κυρίως σε λατομεία, μεταλλεία και στην κατασκευή δημοσίων έργων (σήραγγες, δρόμοι, κλπ).

Έχω παρευρεθεί σε πληθώρα συνεδρίων ως καλεσμένος και Σύμβουλος που αφορούν την Βιομηχανία Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου για προοπτικές εξέλιξης στην Περιοχή των Βαλκανίων με πολυάριθμες συζητήσεις με πολιτικούς και εκπροσώπους Πολυεθνικών της Ελλάδας και του Εξωτερικού αντίστοιχα. Όπως επίσης και οι δύο Διπλωματικές

Εργασίες που είχαν ανατεθεί στο πρόσωπο μου για την διεκπεραίωση των σπουδών μου έχουν θέμα την Μηχανική Ταμιευτήρων Πετρελαίου.

Πλέον εργάζομαι στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών στον Ν. Ξάνθης κι είμαι μέλος του Society of Petroleum Engineers.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις