16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Μαυροειδάκος: Προσέξτε! H αστυνομία θα κάνει ερευνα σε σπίτια για τα ρεβεγιόν

Ημερομηνία:

Εφόδους της αστυνομίας σε σπίτια για ελέγχους, κατά την διάρκεια των ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προανήγγειλε το πρωί της Δευτέρας ο  Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

«Όπου υπάρχει καταγγελία θα γίνεται μία διερευνητική έρευνα από άνδρες της ομάδας Δράσης και της ΔΙΑΣ. Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι πιο έντονο όπως πάρτι που είχαμε δει παλαιότερα σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες, θα υπάρξει επέμβαση με εισαγγελέα και θα γίνεται η ποινική διαδικασία που υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις», είπε ο Σ. Μαυροειδάκος στο MEGA.

Σε ερώτηση αν απαγορεύεται να γίνει συγκέντρωση σε σπίτι άνω των εννέα ατόμων, τα οποία θα έχουν όλα αρνητικά rapid tests, ο Σ. Μαυροειδάκος είπε πως «σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουμε λάβει απαγορεύεται πάνω από εννέα άτομα. Αυτά δεν μπορούμε να τα διαπιστώσουμε εμείς είναι όλα εικασίες. Ας μην κοροϊδευόμαστε, δεν μπορεί να υπάρχουν αστυνομικοί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που μπορούν να κάνουν τέτοιους ελέγχους. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να το καταλάβουμε από μόνοι μας».

«Η αστυνομία δεν μπορεί να διαπιστώσει που θα κινηθείτε το σίγουρο είναι πως δεν μπορείτε να βγείτε από την περιφέρεια. Το σίγουρο είναι πως αν γίνει καταγγελία η αστυνομία θα επεμβαίνει και θα επιβάλλει πρόστιμα», επεσήμανε.

«Στους ελέγχους όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στους αστυνομικούς», είπε ο συνδικαλιστής της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ