Μαύρος (MRB) στο Star: Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δώσει εντολή αποχής από τα exit polls για να δημιουργήσει εντυπώσεις με τα αληθινά αποτελέσματα

Κανένα σχόλιο

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η παρέμβαση του επικεφαλής της εταιρείας δημοσκοπήσεων MRB, Δημήτρη Μαύρου στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δώσει εντολή στους ψηφοφόρους που ανήκουν στον πυρήνα του κόμματος, να απέχουν από τις κάλπες των exit polls έξω από τα εκλογικά κέντρα, με στόχο να δημιουργηθούν εντυπώσεις, όταν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα αποτελέσματα.

Σημειώνεται ότι τα exit polls καταγράφουν μέση διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ 7%, υπέρ της «γαλάζιας» παράταξης.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις