Μείωσαν τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων, γέμισε σκουπίδια η Σούγια

Κανένα σχόλιο

Μεγάλη συσσώρευση σκουπιδιών παρατηρείται στους κάδους της Σούγιας. Αιτία; Η μείωση των δρομολογίων που πραγματοποιεί ο Δήμος Καντάνου – Σελίνου.

Αρχικά η μείωση αποφασίσθηκε λόγω της μειωμένης προσέλευσης επισκεπτών, όμως μέσα στον Αύγουστο η κατάσταση βελτιώθηκε, η κίνηση αυξήθηκε, όπως και τα σκουπίδια. Όμως δεν αυξήθηκαν αντιστοίχως και τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων. Αποτέλεσμα; Να ξεχειλίζουν οι κάδοι των απορριμμάτων.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Σούγιας έχει ζητήσει την πραγματοποίηση και τρίτου δρομολογίου του απορριμματοφόρου ώστε να διασφαλίζεται η υγιεινή της περιοχής.

"Sponsored links"

Δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις