Μεγάλη απάτη με ντομάτες αξίας 16.000 ευρώ στην Κίσσαμο

Κανένα σχόλιο

Εξιχνιάστηκε σήμερα (27.05.2020) από αστυνομικούς το Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, υπόθεση απάτης, η οποία διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, κατηγορούμενος για απάτη και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, την 13.02.2020 ημεδαπός άντρας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με εκπρόσωπο παθούσας εταιρείας, παρουσίασε ψευδή στοιχεία και γεγονότα ως αληθινά, πείθοντας τον (εκπρόσωπο της εταιρείας) να του αποστείλει ποσότητα οπωροκηπευτικών (ντομάτες), η χρηματική αξία των οποίων αντιστοιχούσε σε ποσό άνω των 16.000 ευρώ.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας προέβη στην αποστολή της ποσότητας των οπωροκηπευτικών, χωρίς να παραλάβει το αντίστοιχο συμφωνηθέν χρηματικό ποσό, με  συνέπεια να υποστεί αντίστοιχη οικονομική ζημία.

"Sponsored links"

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων,  εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του ημεδαπού που προέβη στην τηλεφωνική επικοινωνία και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις