Μεγάλη αποχή στις δημοτικές εκλογές στα Χανιά – Μπροστά ο Παπαδογιάννης με 24,82%, δεύτερος ο Σημανδηράκης με 18,56%

Κανένα σχόλιο

Αν και η ενσωμάτωση είναι ακόμα πολύ μικρή αφού έχουν καταμετρηθεί μόλις 8 από τα 168 εκλογικά κέντρα, το ποσοστό αποχής που καταγράφεται εντυπωσιάζει αφού φτάνει το 48,73% με μόλις 2.011 να ψηφίζουν σε σύνολο 3.922 εγγεγραμμένων. Να σημειώσουμε ότι πέραν της αποχής καταγράφεται και ένα ποσοστό άκυρων – λευκών ψήφων που φτάνει το 3.03%. Με άλλα λόγια, ποσοστό άνω του 50% με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν έχει ψηφίσει στις εκλογές.

Να αναφέρουμε ότι η αποχή στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές στον Δήμο Χανίων ήταν στο 37,49%.

Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, προβάδισμα έχει η παράταξη του Άρη Παπαδογιάννη με 24,82% ενώ ακολουθεί ο ο Παναγιώτης Σημανδηράκης με 18,56%, ο Γρηγόρης Αρχοντάκης με 14,87% και ο Ευτύχης Δαμιανάκης με 14,82%. Από κοντά και ο Τάσος Βάμμβουκας με 14,36%.

"Sponsored links"

Πάντως είναι εξαιρετικά νωρίς για να φτάσουμε σε συμπεράσματα.

Δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις