Μεγάλη διάκριση: Ο Δρ. Γιάννης Ζαχαράκης, Ερευνητή του ΙΤΕ Κρήτης, ανέλαβε Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μοριακής Απεικόνισης

Κανένα σχόλιο

Μεγάλη διάκριση για τον Δρ. Γιάννη Ζαχαράκη, Κύριο Ερευνητή του Ινστιτούτου Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερτου ΙΤΕ, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μοριακής Απεικόνισης (European Society for Molecular Imaging – ESMI).

Η ανάληψη των καθηκόντων από τον προηγούμενο πρόεδρο, Καθηγητή KevinBrindle του Πανεπιστημίου του Cambridge, πραγματοποιήθηκε με το πέρας των εργασιών του ετήσιου συνεδρίου της εταιρίας στη Γλασκώβη στις 19-22 Μαρτίου 2019.

Ο Δρ. Ζαχαράκης, μετά από ένα χρόνο ως εκλεγμένος Αντιπρόεδροςτης Επιστημονικής Εταιρείας ESMI, θα παραμείνει στη θέση του Προέδρου για ένα χρόνο και θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση, την εκπροσώπηση και την προώθηση των σκοπών της Εταιρείας και την διοργάνωση και προεδρία του ετήσιου συνεδρίου της, The European Molecular Imaging Meeting– EMIM,που θα πραγματοποιηθεί στις 24-27 Μαρτίου 2020 στη Θεσσαλονίκη.

"Sponsored links"

Ο Δρ. Ζαχαράκης είναι ο πρώτος Έλληνας που αναλαμβάνει την θέση του Προέδρου της ESMI και συνεχίζει μια παράδοση δέκα κορυφαίων επιστημόνων από όλη την Ευρώπη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις