Μεγάλο αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη: Μουσική βραδιά αλληλεγγύης “…ήτανε μια φορά κι έμεινε για πάντα” από τις Φωνές του Νότου

Κανένα σχόλιο

Ο Εθελοντικός Σύνδεσμος “Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου” διοργανώνει Βραδιά Κοινωνικής Αλληλεγγύης , με τις « Φωνές του Νότου», την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 και ώρα 20.30 , στο Πέτρινο Θέατρο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης , στα Νωπήγεια Κισάμου.

Η μουσική παράσταση “….ήτανε μια φορά κι έμεινε για πάντα….” είναι ένα αφιέρωμα στον αξέχαστο Νίκο Ξυλούρη.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται:

"Sponsored links"

“Σας περιμένουμε να κάνουμε την αγάπη πράξη, προσφέροντας χαρά και ελπίδα στους εκατοντάδες ευεργετούμενους του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου.”

Τιμή εισιτηρίου 7 Ευρώ

Ελεύθερη Είσοδος για παιδιά έως 10 ετών

Προπώληση εισιτηρίων στην Κίσαμο στο Φαρμακείο του Κατάκη Παντελή και στο Διαφημιστικό Γραφείο Graphica της Λυκάκη Γιούλης.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις