Μεγαλείο ψυχής: Ο Ross Daly παίζει μουσική σε ανθρώπους με καρκίνο

Κανένα σχόλιο

Ο Ross Daly είναι ένας μουσικός με την Ιρλανδία που έχει μετατραπεί σε ένα άνθρωπο ορόσημο για την κρητική μουσική παράδοση. Όμως, δεν είναι μόνο ένας εξαίρετος μουσικός αλλά και ένας άνθρωπος με μεγαλείο ψυχής.

Όπως γνωστοποιήθηκε μέσω της σελίδας του γιατρού Μανόλη Φραγκάκη, ο Ross Daly, δίχως τυμπανοκρουσίες, παίζει μουσική σε ανθρώπους με καρκίνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Γράφει στο μήνυμα που ανέρτησε ο γιατρός:

"Sponsored links"

Τούτος ο Άνθρωπος, σάρκα από την σάρκα αυτού του νησιού, παίζει μουσικές σε ανθρώπους με καρκίνο, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ross Daly,

ξένος ακόμη για κάποιους,

αίμα από το αίμα των κοσμογυρευτων.

Πάντα ταπεινός, αθόρυβος, πάντα ευγενής και τρυφερός,δάσκαλος των μουσικών του κόσμου,

μα δάσκαλος και των γιατρών, και των ανθρώπων.

Χαίρε ψυχή μεγάλη,

Χαίρε Ross αγαπημένε…

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις