Μεγαλύτερη από τις αρχικές εκτιμήσεις η ζημιά στην ελαιοκαλλιέργεια στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Ρεπορτάζ Αντώνης Παντινάκης

Με ιδιαίτερα προσεκτικά βήματα προχωρά η Ομάδα Εργασίας, η οποία έχει αναλάβει τη συμπλήρωση του φακέλου για τις ζημιές που προκλήθηκαν στην ελαιοκαλλιέργεια στην Κρήτη, το προηγούμενο διάστημα .

Με αφορμή τη συνάντηση της Ομάδας, που έγινε χθες στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, Μανώλης Χνάρης, υπογράμμισε:

"Sponsored links"

“Ως Περιφέρεια καταθέσαμε τα τελικά στοιχεία που αναδεικνύουν τη μείωση της παραγωγής που είναι σε ύψος 40% – περίπου 40.000 τόνοι μειωμένη παραγωγή από την εκτίμηση που είχαμε κάνει τον Σεπτέμβριο.

Καταθέσαμε επίσης τα τελικά ποσοστά που αφορούν την υποβάθμιση του προϊόντος (πόσο παρθένο ελαιόλαδο είχαμε εφέτος)”

Όπως έγινε γνωστό, η Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου στις αρχές Μαρτίου, ενώ μέλη της εκδήλωσαν ενδιαφέρον να έρθουν στην Κρήτη την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ο φάκελος πρέπει να παραδοθεί στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, μέχρι το τέλος Μαρτίου, προκειμένου στη συνέχεια να διεκδικηθούν αποζημιώσεις από την Ε.Ε.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις