Μεσίστιες κυμάτισαν οι σημαίες στη μαρτυρική Κάντανο στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Στη μαρτυρική Κάντανο απέτισαν ελάχιστο φόρο τιμής στον Μανώλη Γλέζο.

Την ημέρα της κηδείας του κυμάτισαν μεσίστιες οι σημαίες στα δημοτικά καταστήματα του Δήμου Καντάνου-Σελίνου, “ως ελάχιστη απόδοση τιμής στον παντοτινό υπερασπιστή των αξιών της ελευθερίας, του πατριωτισμού, της εθνικής ανεξαρτησίας, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας, τον Μανώλη Γλέζο”.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Να σημειώσουμε ότι σχετικό κάλεσμα να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημοτικά και κοινοτικά καταστήματα των Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδας την Τετάρτη, 1η Απριλίου 2020, ημέρα τέλεσης της εξόδιου ακολουθίας του Μανώλη Γλέζου είχε απευθύνει το “Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδας περιόδου 1940 – 1945 “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ”» τονίζοντας ότι με την άρση των απαγορεύσεων το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου θα αποφασίσει περισσότερα “για τον ΕΛΛΗΝΑ της αντίστασης, του πολιτισμού, της αυτοδιοίκησης, της δημοκρατίας”.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις