13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μετά από πρόταση Κρητικών, και ο Γιώργος Κασιμάτης ομιλητής στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα

Ημερομηνία:

Ύστερα από πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής Κρήτης για το Συλλαλητήριο ο Συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης θα είναι ομιλητής μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Η συντονιστική της Κρήτης είχε κάνει δημόσια την πρόταση, την Δευτέρα. Ομιλητής επίσης θα είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης ως εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Πιο αναλυτικά, η πρόταση της συντονιστικής επιτροπής Κρήτης ήταν:

Η συντονιστική Επιτροπή Κρήτης προτείνει δημόσια ως κεντρικό ομιλητή του συλλαλητηρίου τον Καθηγητή Γεώργιο Κασιμάτη .Πρόσωπό κοινής αποδοχής πατριώτη,δημοκράτη και αγωνιστή που συμβολίζει με την στάση του τον αγώνα του λαού μας για για εθνική ανεξαρτησία δημοκρατία και αποδέσμευση απο τα δεσμά ξένων δυνάμεων. Δυνάμεων που διακαώς προσπαθούν να επιβάλουν στην Πατρίδα μας την καταστροφική για τα εθνικά μας συμφέροντα “λύση” της ονομασίας

Ο Καθηγητής Κασιμάτης στην πρόταση αυτή δήλωσε:

“Θα είμαι μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη και ομιλητής στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα”

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει κινητοποίηση από όλη την Κρήτη ώστε η συμμετοχή των Κρητικών στο συλλαλητήριο της Αθήνας να είναι μεγάλη.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ