Μετά από 7 χρόνια ανοιχτή από την Παρασκευή η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Κανένα σχόλιο

Μετά από επτά χρόνια ανοίγει τελικά η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας αυτή την Παρασκευή αφού την περασμένη Παρασκευή ορκίστηκε και ο Διευθυντής την κλινικής και αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η του μήνα.

Ένα τμήμα του Νοσοκομείου που πλέον θα έχει 4 παθολόγους, μετά και την πρόσφατη ορκωμοσία ενός ακόμη Παθολόγου.

Ο κ. Αρακαδάκης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι τόνισε πως πρόκειται για μια πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη για το Νοσοκομείο της πόλης, που ήρθε μετά από μεγάλες δυσκολίες λόγω του μειωμένου ενδιαφέροντος γιατρών να στελεχώσουν τις συγκεκριμένες θέσεις.

"Sponsored links"

Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τον κόσμο της πόλης για τη στήριξη που δείχνει στο Νοσοκομείο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και το Υπουργείο Υγείας και όλους όσοι βοήθησαν στο να συμβεί η συγκεκριμένη εξέλιξη.

Πλέον όπως είπε για όλο το Φεβρουάριο η Παθολογική κλινική θα εφημερεύει όλο το μήνα, και το ίδιο ευελπιστεί να συμβεί και για τους επόμενους μήνες.

Αυτή την περίοδο τα εποχικά περιστατικά που καλείται να αντιμετωπίσει το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπως και όλης της Ελλάδας είναι πολύ αυξημένα, και έτσι το άνοιγμα της κλινικής θα βοηθήσει άμεσα πάρα πολύ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις