Μετά την επιτυχία της σειράς του HBO πάνε και φωτογραφίζονται μέχρι και με στρινγκ στο ρημαγμένο Τσέρνομπιλ

Κανένα σχόλιο

Έχει γίνει μόδα, πολύς κόσμος να πηγαίνει να επισκέπτεται την ρημαγμένη περιοχή του Τσέρνομπιλ. Και όχι μόνο να επισκέπτεται την πόλη φάντασμα στο Πριπιάτ, τις άδειες πολυκατοικίες, το μεγάλο λούνα παρκ με τη ρόδα, το σημείο κοντά στον αντιδραστήρα, αλλά και να φωτογραφίζεται (πολλές φορές ξεπερνώντας τα όρια) στα νεκρά μνημεία αυτά.

Πολλοί μάλιστα φωτογραφίζονται γυμνοί, άλλες φορώντας μόνο προκλητικά εσώρουχα και γενικά κάνουν πράγματα που δείχνουν έλλειψη σεβασμού σε μια περιοχή που διαδραματίστηκε μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες της ανθρωπότητας.

"Sponsored links"

Μάλιστα ο τουρισμός τελευταία έχει αυξηθεί στην περιοχή περίπου 40%, ενώ η σειρά του HBO με τον τίτλο «Τσέρνομπιλ» σπάει όλα τα ρεκόρ θεαματικότητας.

Ο Γκρεγκ Μάζιν ο σεναριογράφος της σειράς δήλωσε: «Είναι θαυμάσιο που ο κόσμος μαθαίνει τα πάντα γύρω από το Τσέρνομπίλ αλλά θα μπορούσαν να λείπουν οι φωτογραφίες με τις γυναίκες με στρινγκ στα ερείπια».

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις