17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Μετά την παραίτησή του, ομιλία στην Κρήτη από τον Νίκο Κοτζιά

Ημερομηνία:

Πολλές ειδήσεις αναμένεται να δημιουργήσει η παρουσία του πρώην πλέον Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά ο οποίος μετά την παραίτησή του θα βρεθεί στο Ηράκλειο, τη Δευτέρα, όπως θα δώσει ομιλία ως επικεφαλής της πολιτικής Κίνησης Ιδεών και Δράσης “Πράττω”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου και θα αποτελεί την πρώτη ομιλία σε ένα κύκλο ομιλιών – συζητήσεων που θα δώσει σε όλη την Ελλάδα με το επίκεντρο να βρίσκεται στη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και σε άλλα ζητήματα.

Στόχος του πρώην Υπουργού είναι να εμφανιστεί η Κίνηση “Πράττω” ως μία τάση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ που θα κληθεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο εκφράζοντας θέσεις για μια σειρά ζητήματα όχι μόνο εξωτερικής πολιτικής.

Οι άνθρωποι του “Πράττω” πάντως στο Ηράκλειο υποστηρίζουν ότι η ομιλία του Έλληνα υπουργός Εξωτερικών την ερχόμενη Δευτέρα στο Ηράκλειο θα είναι βαρυσήμαντη, ικανή, όπως λένε, να προκαλέσει πολιτικό σεισμό στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, δε θα περιοριστεί δε μόνο στη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά θα εκταθεί από τις συνομιλίες με την Αλβανία, μέχρι τα Ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό. Ως φαίνεται, λοιπόν, το Ηράκλειο την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, εντός και εκτός Ελλάδας, πάνω στα κρίσιμα ζητήματα της εξωτερικής μας πολιτικής, με όλη την ατζέντα των εθνικών θεμάτων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ