Πρωτοβουλία Αντίστασης: “Μετά την προκλητική απόφαση του δικαστηρίου έχουμε την προκλητική και ξετσίπωτη δήλωση του δημάρχου!”

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας Αντίστασης:

«Δεν είναι για πολιτικοποίηση ή πολιτική εκμετάλλευση το θέμα. Άλλωστε θα μπορούσε κάτι τέτοιο να συμβεί και με επιβάτες κρουαζιέρας». Αυτό είχε να δηλώσει ο δήμαρχος Χανίων Βάμβουκας για το περιστατικό του ξυλοδαρμού του συμπολίτη μας από τους Βρετανούς ραμπο!! Κυβέρνηση, νομάρχες και δήμαρχοι υπηρετούν τους φονιάδες των λαών. Μετά την προκλητική απόφαση του δικαστηρίου έχουμε την προκλητική και ξετσίπωτη δήλωση του δημάρχου.

Με την δήλωση του αυτή ο δήμαρχος αποδεικνύει περίτρανα την πολιτική ευθυγράμμισης και υπηρέτησης με τις πολιτικές των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ που έχει πάρει όλο το αστικό πολιτικό προσωπικό της χώρας. Να λοιπόν η συνέχιση των σφιχταγγαλιασμάτων με τα νατοϊκά στελέχη και οι ανταλλαγές δώρων.

"Sponsored links"

ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
Να απαντήσουμε μαζικά με την συμμετοχή μας στο αυριανό συλλαλητήριο Πέμπτη 23 Νοέμβρη, 6μμ στην πλατεία Αγοράς.
  • ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!
  • ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ- ΝΑΤΟ
  • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ
  • ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ «ΡΑΜΠΟ» ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
Ν’ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις