Μετά την Ryanair και η Aegean μειώνει τις πτήσεις προς τα Χανιά;

Κανένα σχόλιο

Με κείμενο που ανήρτησε το μέλος της Ανοικτής Πρωτοβουλίας Πολιτών ενάντια στην Εκχώρηση του Αεροδρομίου Χανίων ενημερώνει ότι πέραν της Ryanair που ακυρώνει πτήσεις και η Aegean προχωρά σε παρόμοιο πρόγραμμα περικοπών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, για τη χειμερινή περίοδο η Aegean μειώνει τις πτήσεις της από Θεσσαλονίκη προς Χανιά από 4 σε μόλις 2!

Διαβάστε τι αναφέρεται:

"Sponsored links"

Μετά τις ακυρώσεις των πτήσεων της Ryanair, μεταξύ άλλων, και στη γραμμή Χανιά-Θεσσαλονίκη τώρα και ο ιδιωτικός “εθνικός αερομεταφορέας” ακυρώνει απευθείας πτήσεις από την εν λόγω γραμμή. Μόνο που εδώ δεν γίνονται ανακοινώσεις. Συγκεκριμένα για τη χειμερινή περίοδο οι απευθείας πτήσεις της Aegean μειώνονται από τέσσερις σε μόλις δύο. Η συμβολή του κρητικού ιδιοκτήτη, και όχι μόνο, στην “ανάπτυξη” της ευρύτερης περιοχής των Χανίων!!! Σχεδόν πλήρης, λοιπόν, ο αποκλεισμός της Δυτικής Κρήτης από την Βόρεια Ελλάδα την επόμενη περίοδο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις