Εμφανώς συγκινημένη ήταν η Ρένα Δούρου κατά την παρουσίαση του συνδυασμού της για τις περιφερειακές εκλογές στο ΣΕΦ.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στην περιφερειάρχη, περιγράφοντας το έργο της και η Ρένα Δούρου βούρκωσε από τα λόγια του πρωθυπουργού.

«Ρένα για εμάς η διαρκής στοχοποίηση και το διαρκές “φταίει η περιφέρεια, φταίει η Δούρου” δεν είναι κατηγορία είναι τίτλος τιμής για σένα» είπε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στην κα Δούρου.

«Γιατί πράγματι για τα σημαντικά και αθόρυβα που έγιναν, για το σημαντικό έργο που αφορά την καθημερινότητα των πολιτών φταίει η Δούρου. Για το ότι αποκαταστάθηκε η νομιμότητα και η διαφάνεια φταίει η Δούρου. Για το ότι προχώρησαν έργα πνοής φταίει η Δούρου. Για το ότι υπήρξαν πρωτοβουλίες και φτιάχτηκαν εκπαιδευτικές υποδομές, το οδικό δίκτυο, έργα αντιπλημμυρικής προστασίας φταίει η Δούρου. Για την ανάπλαση του φαληρικού όρμου φταίει η Δούρου, για την υλοποίηση του περιφερειακού σχεδιασμού και τη διαχείριση των απορριμάτων φταίει η Δούρου, για την αποκατάσταση του Πεδίου του Άρεως φταίει η Δούρου, για το μεγάλο έλλειμμα των υποδομών που έγινε πλεόνασμα με πάνω από 350 εργοτάξια φταίει η Δούρου» είπε ο πρωθυπουργός με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και τη Ρένα Δούρου να είναι βουρκωμένη.