Μετά το θετικό, αρνητικό το δεύτερο τεστ του 76χρονου στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Σύγχυση προκαλεί η είδηση ότι και στην περίπτωση του 76χρονου που νοσηλεύτηκε στην ειδική μονάδα Covid-19 του νοσοκομείου Χανίων το δεύτερο τεστ βγήκε αρνητικό.

Ο 76χρονος εισήλθει στο νοσοκομείο Χανίων και μετά από τεστ που του έγινε και βγήκε θετικό σε κορωνοϊό παρέμεινε στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, το δεύτερο στον 87χρονο που νοσηλευτόταν βγήκε αρνητικό.

Τώρα, και το τρίτο τεστ στον 87χρονο βγήκε αρνητικό ενώ το δεύτερο τεστ στον 76χρονο βγήκε και αυτό αρνητικό.

"Sponsored links"

Ο 87χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ενώ ο 76χρονος θα παραμείνει έως ότου γίνει και τρίτο τεστ για το αν είναι θετικός ή αρνητικός σε κορωνοϊό.

Να υπενθυμίσουμε ότι με ανάρτησή της στο facebook η υπεύθυνη της μονάδας Covid-19 του νοσοκομείου Χανίων κ. Αγγελική Δαμιανάκη είχε τονίσει ότι και οι δύο περιπτώσεις είναι θετικές σε κορωνοϊό.

Ειδικά για την πρώτη περίπτωση, και επειδή το δεύτερο τεστ βγήκε αρνητικό, είχε τονίσει ότι το γεγονός ότι βγήκε αρνητικό δε σημαίνει ότι δεν είναι θετικό σε κορωνοϊό. Όπως είχε πει, το πιο πιθανό σενάριο για το γεγονός ότι βγήκε αρνητικό είναι ότι το δείγμα που συλλέχθηκε δεν ήταν σωστό ή επειδή το ιικό φορτίο είναι χαμηλό.

Τελικά όμως και το τρίτο δείγμα του 87χρονου βγήκε αρνητικό ενώ αρνητικό βγήκε και το δεύτερο δείγμα του 76χρονου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις