Μεταφέρουν τρόφιμα, φάρμακα στους αποκλεισμένους στα χωριά της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Αυτές τις δύσκολες μέρες της καταστροφής στην Κρήτη, αυτές τις μέρες που κάποιοι συνάνθρωποί μας εξακολουθούν και είναι αποκλεισμένοι στα χωριά τους, μέσα στα σπίτια τους, χωρίς φάρμακα, τρόφιμα, νερό και θέρμανση,αυτές τις δύσκολες ώρες, οι εθελοντές, για μία ακόμη χρονιά, ήταν εκεί κι έστησαν μία ανθρώπινη “αλυσίδα” για να μεταφερθούν στους πληγέντες τα … βασικά!

Άλλοι έδειχναν τις γειτονιές, άλλοι φούρνιζαν το ψωμί, άλλοι ετοίμαζαν τα φαγητά και άλλοι φόρτωναν όπως μπορούσαν φάρμακα και άλλα βασικά είδη …

Και πήραν το δρόμο το μακρύ, τον κακοτράχαλο, τον κατεστραμμένο για να δώσουν μία “ανάσα” στους αποκλεισμένους Κρητικούς!

"Sponsored links"

Ανθρώπινη "αλυσίδα" για τους αποκλεισμένους Κρητικούς!
Ανθρώπινη "αλυσίδα" για τους αποκλεισμένους Κρητικούς!
cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις