Με έγκριση του Δήμου Χανίων βάζουν περίπτερο στο τέλος της παραλίας της Νέας Χώρας

Κανένα σχόλιο

Στο τέλος της οδού Σελίνου, εκεί που καταλήγει ο ποταμός Κλαδισσός, είναι ένα πολύ όμορφο σημείο κοντά στην πόλη των Χανίων.

Στην περιοχή υπάρχουν ταβέρνες όπως και μίνι μάρκετ. Τώρα θα υπάρχει και περίπτερο.

Η απόφαση για να δοθεί άδεια για περίπτερο έχει  πάντως προκαλέσει τις αντιδράσεις κατοίκων αλλά και επαγγελματίων της περιοχής.

"Sponsored links"

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το περίπτερο είναι στο σημείο κοντά στα αλμυρίκια, έχει στηθεί σε τσιμεντένια βάση που δημιουργήθηκε και γύρω του έχει άμμο.

Εσείς, τι πιστεύετε; Καλώς δόθηκε η άδεια για περίπτερο στο συγκεκριμένο σημείο;

Δείτε τις φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις