Με εντολή Κουρουμπλή-Ξανθού: Στο πόδι το ΚΕΕΛΠΝΟ για την υποδοχή προσφύγων και μεταναστών

Κανένα σχόλιο

Από την Μεγάλη Πέμπτη βρίσκεται σε επιφυλακή το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), μετά από εντολή του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή και Ανδρέα Ξανθού, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η έλευση μεταναστών και προσφύγων, οι οποίοι έφθασαν σε διάφορα σημεία της παραμεθορίου, στην Γαύδο και την Κω, μεταξύ άλλων.

Ακόμη, ευρεία σύσκεψη για το θέμα πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Πέμπτη στο υπουργείο Υγείας, υπό την προεδρία του Παναγιώτη Κουρουμπλή και την συμμετοχή του Ανδρέα Ξανθού και στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Έτσι, το ΚΕΕΛΠΝΟ παραμένει μέχρι σήμερα, Τρίτη 14 Απριλίου, σε άμεση επικοινωνία με τους Δήμους Κω. Χανίων, Αθήνας κ.λπ., ενώ κλιμάκια του Κέντρου έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή προκειμένου να πράξουν τα δέοντα όσον αφορά την υγειονομική προφύλαξη των μεταναστών καο προσφύγων οι οποίοι έφθασαν τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας.

"Sponsored links"

με πληροφορίες από Αυγή

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις