23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Με επίσημο καλεσμένο τον Παναγιώτη Γιαννάκη το “6ο Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης” στο κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη και στο Κλειστό Κλαδισσού

Ημερομηνία:

H Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, ο Δήμος Πλατανιά,  το N.Π.Δ.Δ. του Δήμου Πλατανιά, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων  & το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες “ΑΡΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ”, συνδιοργανώνουν το “Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης Χανίων 2017” με τη συμμετοχή ερασιτεχνικών ομάδων καλαθοσφαίρισης της Κρήτης. Το τουρνουά αποτελεί θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας και στην Κρήτη, καθώς διεξάγεται για 6η συνεχόμενη χρονιά & πραγματοποιείται με σκοπό την περαιτέρω προαγωγή του πολιτισμού & προώθηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού αλλά και για  να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας & φάρμακα από τις συμμετέχουσες ομάδες που θα προσφερθούν σε ιδρύματα του Νομού Χανίων. Eπίτιμος καλεσμένος του φετινού τουρνουά είναι ο θρύλος της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης και του Ελληνικού αθλητισμού, αρχηγός της χρυσής Εθνικής ομάδας μπάσκετ του 87′, Παναγιώτης Γιαννάκης.

Οι τελικοί του τουρνουά θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 22-23 Απριλίου 2017 με τη συμμετοχή και δύο ομάδων που θα έρθουν από την Αθήνα: της “Μεικτής Ομάδας Μπάσκετ ΕΚΑ Νίκος Γκάλης 35+”(με συμμετοχή του μεγάλου αθλητή Τζανή Σταυρακόπουλου) και της “Μεικτής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών ΕΚΑ Νίκος Γκάλης” και οι οποίες θα λάβουν μέρος σε φιλικούς αγώνες επίδειξης με αντίστοιχες επίλεκτες ομάδες από τα Χανιά. Παράλληλα στο αγωνιστικό κομμάτι, στο διήμερο των τελικών θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης Baskin (ενός αθλήματος αλληλεπίδρασης ατόμων με ή χωρίς αναπηρία, βασισμένου στις αρχές του μπάσκετ) από αθλητικό σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες “Αρίων Χανίων” και οι τελικοί των διαγωνισμών τριπόντων ανδρών και βολών γυναικών. Τέλος, προβλέπεται να πραγματοποιηθεί ομιλία του επίτιμου προσκεκλημένου του τουρνουά, Παναγιώτη Γιαννάκη για τα οφέλη της καλαθοσφαίρισης και του αθλητισμού, καθώς και λήψη μυελού των οστών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς & Στήριξης “Ορίζοντας” και τη “Μεικτή Ομάδα Μπάσκετ Γυναικών ΕΚΑ Νίκος Γκάλης”.

To πρόγραμμα των τελικών του τουρνουά έχει ως εξής:

Σάββατο 22/04/2017  στο Κλειστό Ταυρωνίτη

16:00     Τελικοί διαγωνισμών τριπόντων ανδρών και βολών γυναικών

16:30     Φιλικός αγώνας: “Μεικτή Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών ΕΚΑ Νίκος Γκάλης” – Μεικτή Ομάδα Γυναικών ΤΜΑ Χανίων 2017

18:00     Ομιλία Παναγιώτη Γιαννάκη σε νεαρούς αθλητές στο γήπεδο

19:00     Μικρός Τελικός ΤΜΑ Χανίων 2017

Κυριακή 23/04/2017 στο  Κλειστό Κλαδισού

15:00     Μεγάλος τελικός ΤΜΑ Χανίων 2017

16:30     Παρουσία Παναγιώτη Γιαννάκη

17:00     Αγώνας επίδειξης Baskin από το αθλητικό σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες “Αρίων Χανίων” – Απονομές

18:00     Φιλικός αγώνας: “Μεικτή Ομάδα Μπάσκετ ΕΚΑ Νίκος Γκάλης 35+” – “Μεικτή Ομάδα Μπάσκετ ΤΜΑ Χανίων 2017”

Καλείται όλος ο φίλαθλος κόσμος να έρθει στο τουρνουά για να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους τελικούς και να τιμήσουν τον μεγάλο αθλητή και προπονητή Παναγιώτη Γιαννάκη, το διήμερο 22-23 Απριλίου 2017, φέρνοντας τρόφιμα, φάρμακα και ρούχα αντί εισόδου.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...