14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Με επιτυχία η αποκομιδή απορριμμάτων πόρτα-πόρτα και φέτος στον Αποκόρωνα

Ημερομηνία:

Με επιτυχία εφαρμόζεται και τη φετινή τουριστική περίοδο απο το Δ. Αποκορωνου, το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων με το σύστημα πόρτα – πόρτα στην Αλμυρίδα, στις Καλύβες, στη Γεωργιούπολη, στον Καβρό και στη λίμνη Κουρνά .

Οι επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στις παραπάνω περιοχές, έχουν δεχτεί πολύ θετικά το προγραμμμα αυτο που αναβαθμίζει αισθητικά και ουσιαστικά τις περιοχές τους. Αποτελεί μια υπηρεσία που σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες του εξωτερικού είναι κανόνας.

Για τον Αποκόρωνα είναι κάτι καινοτόμο που βοηθά να βελτιωθεί σημαντικά η οπτική εικόνα στις πιο τουριστικές περιοχές του Δήμου.

Σε μήνυμά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Κουκουράκης σημειώνει:

“Καλουμε όλους εσάς, πολίτες και καταστηματάρχες να αγκαλιάσετε την προσπάθεια μας αυτή, να την στηρίξετε, να συνεργαστείτε και να βοηθήσετε, ώστε, η εικόνα που θα βγαζομε προς τα έξω να είναι αυτή που πρέπει και αρμόζει στην περιοχή μας.

ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Σας Ευχαριστω για την έως τώρα άψογη συνεργασία. Είμαι πάντα στη διάθεση σας για οτιδήποτε θελήσετε ( τηλ. Επικοινωνίας 6944573801)”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ