Με επιτυχία η εκδήλωση τη ΚΝΕ στις Καλύβες – Κορύφωση του 46ου Φεστιβάλ με συναυλία Κότσιρα – Δεληβοριά στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας

Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Αυγούστου στις Καλύβες, εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Χανίων της ΚΝΕ, ενταγμένη στην Προφεστιβαλική δραστηριότητα της Οργάνωσης για το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή».

Άνθρωποι όλων των ηλικιών από την περιοχή συμμετείχαν στην όμορφη εκδήλωση, στην οποία τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας από το νέο κορονοϊό.

Το ταξίδι του Φεστιβάλ συνεχίζεται στις 20 Αυγούστου στο Καστέλι.

"Sponsored links"

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

 Ομιλία από Στέλεχος της ΚΝΕ

 Προβολή ντοκιμαντέρ

Το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», με σύνθημα: «Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή», θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά το Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, με πολιτική ομιλία από τον Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και συναυλία από τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Γιάννη Κότσιρα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις