14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Με επιτυχία η επιχείρηση διάσωσης φύλακα στην περιοχή του Μπάλου

Ημερομηνία:

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε στην περιοχή του Μπάλου, για να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας ένας υπάλληλος του Δήμου Κισσάμου, που αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δήμαρχος Κισσάμου, Γεώργιος Μυλωνάκης, σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί δημόσια και θερμά “το Κέντρο Υγείας Κισσάμου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισσάμου και ιδιαίτερα το Τμήμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Κισσάμου, καθώς και την υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας”

Όπως επισημαίνει ο κ. Μυλωνάκης:

“Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια που για ακόμη μία φορά, ανταπεξήλθαν άμεσα και με επιτυχία στην επιχείρηση διάσωσης του συνδημότη μας. Οι πράξεις τους, μας αποδεικνύουν σχεδόν καθημερινά το μεγαλείο ψυχής τους. Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους και στον συντοπίτη μας, να έχει καλή και γρήγορη ανάρρωση”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...